het kantoor

LEIJEN HEEFT HAAR ADVOCATENACTIVITEITEN BEËINDIGD PER 1 JANUARI 2024. MET INGANG VAN 1 JANUARI 2024 GAAT LEIJEN VERDER ALS LEIJEN ADVIES.

LEIJEN BLIJFT UW PARTNER OP HET GEBIED VAN JURIDISCH EN BELEIDSADVIES.

Hoogwaardig en betrouwbaar
LEIJEN is eigenwijs, met een ijzersterke juridische basis en een groot vermogen tot strategisch denken. LEIJEN maakt problemen graag kleiner, in plaats van groter. LEIJEN begrijpt dat de juridische oplossing niet altijd de beste is; een praktische oplossing is vaak duurzamer, waardevoller en goedkoper dan het juridische gelijk.
LEIJEN streeft naar topkwaliteit, maar is wars van gewichtigdoenerij. Het kantoor is benaderbaar, informeel en no-nonsense. Aan integriteit hecht LEIJEN grote waarde. Transparantie en vertrouwelijkheid zijn vanzelfsprekend.
Kortom, LEIJEN is hoogwaardig en betrouwbaar.

Redelijke tarieven
Of er nu een snelle oplossing bereikt kan worden of (alsnog) het juridische gelijk gehaald moet worden, in alle gevallen kunt u vertrouwen op hoogwaardige dienstverlening, tegen redelijke tarieven. Daarbij brengt LEIJEN, anders dan andere kantoren, geen zogenaamde ‘kantoorkosten’ in rekening, zodat u niet achteraf voor onaangename verrassingen komt te staan. Voor meer informatie over de tarieven kunt u altijd contact met LEIJEN opnemen.